Bemutatkozás

Nevem Pázmándi István, 1967-ben születtem, magyar állampolgár. Szolártechnikusként dolgozom, vidéken élek, a Bükk lábánál elterülő Mezőkövesden.

Hogy miért találtam ki a Szent Korona kitűzőt? Az elmúlt évek során azt tapasztaltam, és egyre inkább tapasztalom, hogy a magyar emberek eltávolodtak egymástól. Egyre kevesebben vannak olyan barátok, akik összejönnek hétvégeken, hogy egy jót beszélgessenek, nevetgéljenek, viccelődjenek. Valami beköltözött életünkbe. Ez a valami pedig a politika és a pénz. Egyre jobban elkülönülnek egymástól a jobb- és baloldali érzelmű emberek, és ez mélyen kihat társadalmi kapcsolatainkra is. Mintha már nem is egy nemzet lennénk, és nem is egy nyelvet beszélnénk!  Félve kezdeményezünk baráti beszélgetést egy rég nem látott ismerőssel, mert nem tudjuk, milyen politikai nézeteket vall az illető. Mintha már nem is a mi kis hazánkban élnénk, ahol békében felnőttünk, hanem valami multikulturális civilizációban, ahol mosolygunk ugyan másokra, de a szívünk mélyén a pokolba kívánjuk az illetőt. Szinte csak akkor mosolygunk valakire, ha üzleti érdekünk úgy kívánja!  Ez így nincs rendjén!

A nemzetet olyan szinten szétzüllesztette a politika és a pénz, hogy talán már össze sem lehet ismét kovácsolni! De mivel a remény hal meg utoljára, így minden próbálkozás sikeresnek mondható, ami ezen problémák orvoslására irányul. Elkezdtem tanulmányozni történelmünket, s valami kapaszkodót kerestem a múltunkban. Így akadtam a Magyar Szent Koronára, amely évszázadokig oltalmazta nemzetünket idegen kezek befolyása ellen. Védelmezte a Kárpát-medence lakóit- függetlenül azok anyanyelvétől vagy etnikumától.

Magyar Szent Korona

A Szent Korona független bármely politikai párt befolyásától,
tisztasága megkérdőjelezhetetlen!

A Szent Koronát számos szervezet és mozgalom tűzte már zászlajára. Ám mintha azok sem mind egy nyelvet beszélnének, vagy mintha érdekeik különbözőek lennének, nem találnak egymásra! Ezen próbál segíteni a Szent Korona-kitűző. Csak az viselje, aki hisz benne, és elkötelezettje a Szent Korona-tan jogfolytonossága helyreállításának! Senki ne viselje divatból vagy bármely más okból! Sajnos nincs más kiút nemzetünk egységben tartására. Viselésével azt fejezzük ki, hogy tartozunk valahová, ami a miénk, és amit senki el nem vehet tőlünk: ez a hazánk. Ha az utcán sétálva szembe jön majd egy másik, Szent Korona-kitűzőt viselő magyar ember, biztos vagyok benne, hogy nem üzleti jelentése lesz mosolyának, hanem valami más. Olyan mosoly lesz ez, amilyet pénzért vagy tekintélyért nem lehet vásárolni. A mosolynak ugyanis szívből kell jönnie!

Pázmándi István

U.i.: Szándékosan nem írok sem történelmi,sem politikai sem pedig vallással kapcsolatos eszmefuttatásokat mert azt hiszem, hogy emberi kapcsolataink rendezése mindezen felül emelkedik.