Megrendelés

image_pdfimage_print

A megrendelés menete

 1. Nyilatkozatés Megrendelőlapletöltése (az oldal alján .pdf és .docx formátumban is letölthető!)
 2. „Nyilatkozat” kitöltése nyomtatott nagybetűkkel 2 példányban (személyes adatait a vonatkozó törvénynek megfelelően, bizalmasan kezeljük). A Nyilatkozat aláírásával kijelenti, hogy az Adatvédelmi tájékoztatóban és az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) foglaltakat elolvasta, azt tudomásul veszi.
 3. Megrendelőlap kitöltése
 4. A „Nyilatkozat” (2 példány) és a „Megrendelőlap” postázása ajánlott küldeményként a következő címre:
  CLUB SOLAR Bt., 3400 Mezőkövesd, Mátyás király u.10. 
  (Figyelem, csak ajánlott küldeményként postázza levelét!)
 5.  Kérjük a kiválasztott kitűző díjának összegét a következő számlaszámra átutalni: Club Solar Bt. Borsod Takarék Takarékszövetkezet: 55100162-12006766-00000000. Kérjük az átutalás „Közlemény” rovatába az egyértelmű azonosítás érdekében szíveskedjen feltüntetni nevét és lakcímét! Fontos, hogy a nyilatkozat és a megrendelőlap postázása valamint a banki átutalás lehetőleg ugyanazon a napon történjen, megkönnyítve az azonosítást. Sajnos postai utánvételt nem tudunk teljesíteni a sorszámozási rendszer miatt. A sorszámokat a banki átutalások beérkezési sorrendjében rendeljük hozzá a nevekhez!
  Külföldi, átutalás esetén: CLUB SOLAR Bt. IBAN# HU88 55100162-12006766-00000000
 6. Kitűző(ke)t, Tanúsítványt, Számlát, egy öntapadós matricát és a Nyilatkozat egy példányát a megrendeléstől számított 30 napon belül ajánlott küldeményként postázzuk!

 * Az autóra ragasztható matrica önálló termékként nem vásárolható!

Árlista

 • 3 darabos készlet, díszdobozban: 5945 Ft (+710 Ft postaköltség belföldre), azaz összesen 6655 Ft
 • 1 darab kitűző (kb. 20mm): 2030 Ft (+400 Ft postaköltség belföldre), azaz 2430 Ft
 • 1 darab kitűző (kb. 22mm): 2230 Ft (+400 Ft postaköltség belföldre), azaz 2630 Ft
 • 1 darab kitűző (kb. 26mm): 2480 Ft (+400 Ft postaköltség belföldre), azaz 2880 Ft
 • Díszdoboz, bársony alaplappal: 1015 Ft (+710 Ft postaköltség belföldre), azaz 1725 Ft
 • Külföldre 3 darabos készlet: 20,00 EURO/30,00 USD (postai költség nélkül külföldre)

Egy darab kitűző rendelése esetén is küldünk autóra ragasztható matricát!

Külföldi megrendelés esetén  a postai díjakról e-mailben érdeklődjön!  szentkoronakituzo@gmail.com

Szent Korona kitűző

Szent Korona kitűző

Nyilatkozat

A Szent Korona tan rövid foglalata

 1. A főhatalom alapja a Szent Korona (iurisdictio, vel ditio Sacrae Regni Coronae)
 2. Az állami felségjogok nem uralkodói jogok, hanem a Szent Koronához renedeltetett kiváltságok (iura Sacrae Regni Coronae). Minden felségjog a Szent Koronáé.
 3. A Szent Korona, mint jogi személy, az államhatalom megtestesítője, melyben egyesülnek a megosztott politikai hatalom részesei. A Szent Korona tagjai, országlakosok (membrum Sacrae Regni Coronae) és a mindenkori uralkodó (caput Sacrae Regni Coronae) alkotják a Szent Korona egész testét (totum corpus Sacrae Regni Coronae).
 4. Ebből következik, hogy csak a Szent Koronával történő hatalom-átruházás a legitim hatalomgyakorlás alapja. Hiszen minden birtok gyökere a Szent Korona (radix omnium possessionum).
 5. A Szent Koronának vannak saját jövedelmei, melyek se nem az uralkodóé és nem is az országlakosoké. Ez a saját vagyona és javai a Szent Koronának (peculium, bona Sacrae Regni Coronae).
 6. A Szent Koronáé az ország területe. A Szent Korona országai az ország testét képezik, szerves részei a Szent Koronának.
 7. Miután az országunkat felajánlották a Szent Szűznek és azt Szűz Mária el is fogadta, Magyarország Regnum Marianum. Uralkodóját pedig, a sajátos egyházi berendezkedése miatt, megilleti a főkegyúri jog
 8. Ebből következően Magyarország keresztény hatalom, amelyben nem a többség, hanem Krisztus hatalma valósul meg. Szavazni az Újszövetségi törvényekkel ellentétben nem lehet.

Dr. Varga Tibor

„Volt egyszer egy királyság, amelynek közepén az Isten lakott. Jelenléte annyira áthatotta az ott élő emberek szívét, hogy még a földjük megjelölésére is az Úr nevét használták. Úr, „uruszág”, ország mondogatták királyságukról. Uradalmakról beszéltek, mint a rendezett élet legkisebb egységéről. Benne volt az Isten lelke a föld erejében, a nap sugarában és a szél zúgásában. A Teremtés, a mindenség koronája volt ez a királyság, Isten országa, a világ nyolcadik csodája. A Mindenhatónak, a földnek és a népnek az egységét pedig, az égből alászállott Szent Korona pecsételte meg. Az itt élő emberek annyira szerették az összetartozás égi jelét, hogy végül egylényegűvé váltak vele. Bennük, általuk kelt életre a Szent Korona. Képe minden születő alattvalónak a szívében ott ragyogott. Ez volt az egyetlen fénylő tökéletesség, mely összefűzte mindazokat, akik valaha ebben a királyságban éltek. Az élő és a holt összetartozott, mert a Szent Korona királysága nem szűnt meg a halállal. Ez az evangéliumra épült ország, jelként lebegett ég és föld között. A világ más birodalmai úgy is nevezték: Archiregnum, azaz „őskirályság”, „főkirályság”, „minta királyság”. Ebben a hazában az országos tisztségek viselésért nem járt fizetség, mert a szolgálat maga volt a dicsőség. A határokat és a törvényeket az Úristen jelölte ki, hogy senki ne térjen el az örök rendtől. A mércét, mellyel a szent király megvalósította a Mindenható tervét, Fehérváron őrizték örök emlékeztetőül, hogy sose felejtsék el, mindenki azonos az Ítélő előtt. Az emberek a szerződéseiket az Isten papjai és szerzetesei előtt kötötték, mert vallási szertartás volt minden egyezség. A szerződésszegés pedig a Teremtő megsértését jelentette. Az igazság szeretete igazgatta ezt az országot, mert az igazságérzet nem más, mint Isten szeretete. Ez az ősi, égi eredetű királyság valaha a magyar haza volt! Isten és a Szent Korona nevében teremtsük újjá!”

Dr. Varga Tibor

Tanúsítvány

Tanúsítvány

Letöltés

 1. Nyilatkozat (.pdf) / Nyilatkozat (.docx)
 2. Megrendelőlap (.pdf) / Megrendelőlap (.docx)
 3. Adatvédelmi tájékoztató (.pdf)
 4. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) (.pdf)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük